Wednesday, October 18, 2017
Home > Products > Hogyan különböztesd meg az eredeti szőrmét a műszőrmétől

Hogyan különböztesd meg az eredeti szőrmét a műszőrmétől

Cégünk büszke arra, hogy vásárlóinak csak kiváló minőségű eredeti szőrméből készült termékeket kinál. Az árkülönbség mellett vannak más tulajdonságok melyek segitenek megkülönböztetni az eredeti bőrt és szőrmét a műszőrmétől valamint műbőrtől.

1. Olvads el a cimkéket

Az esetek többségében, ha ruhásboltból vagy kézművesektől vásárolsz helyesen lesznek feltűntetve az adatok a cimkén. Viszont, vannak megbizhatatlan eladók akik hamisitott cimkével látják el a ruhaneműket valamint kiegészitőket. A Simon Fur cég garantálja a szőrme papucsok, csizmák valamint kiegészitők eredetiségét.

2. Az érintés teszt

Az érintés teszt segit neked megkülönböztetni a szintetikus anyagokat az eredetiektől. A műszőrmének valamint műbőrnek érdekesebb a tapintása és szine is mesterséges hatású. Tapintsd meg a szálakat aztán pedig próbáld ki az égési tesztet, hogy meggyőződj az anyag eredetiségéről. Szakembereink szerint a szintetikus anyagok gyorsabban égnek. Ragadj meg pár szálat majd vesd alá ezeket az égési tesztnek. Nézd meg figyelmesen a folyamat eredményét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *